All in a days life... Thanks for reading :)

Google

16 August 2006

PhD

PhD ni susah rupanya

Hehehehe. Understatement of the century.

Sebenarnya takde la susah sampai ke tahap cipan alexander. Cuma, kalau tak sedia dari akar umbi, it's gonna be really2 tough. Dan dengan rasa rendah dirinya, saya rasa saya tergolong dalam golongan orang yang akan get a really2 tough time. Sebab tak pernah buat research satu... lagi satu sebab kena buat benda yang mmg takde background sangat.

Tapi takpe la kot. Try dulu. Kalah menang, itu kasik sama BOSS atas tentukan. Yang penting, AK UBUAT SEBAIK MUNGKIN! HIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH KRAKATOOOAAAA!!!! (kalau tak silap nama gnung berapi tu)....

Anywayz, tadi baru habis kelas Advanced Networking. Kat ujung ada kuiz. Apa dia tanya, jawab je la. Kasik jawapan setakat mana rasa mampu kasik. Aku rasa pon, lecturer tu bukannya nak jawapan tepat. Tapi nak tengok kefahaman kita. Tapi tak tau la. Kelas pun nama Advanced Networking... so mmg kena advanced la kot. Yang bab2 layering networking pon baru nak belajar dengan Norsalwati Nordin dan juga Ahmad Internet bin Jaafar (Internet la tu).

Okes la. Mau pi tidor. Tapi kena semayang dulu. Kalau tak, nanti dosa dan masuk neraka jahannamiu!!! Tapi lepas dah kiamat semua tu nanti la. Hehehehehe. Insya-Allaahh.

Apa aku bebel ni. Ngantuk dah kot.

Okes!

DAN!

Sapa2 tau macam mana nak customize blog.... sila kasik tau sama hamba :) Nanti nak buat blog baru. Sempena azam baru di tahun yang tak la baru pon.

Okie dokie

Assalaaam Aleykom dan Salaaam Sejahtera

125 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home