All in a days life... Thanks for reading :)

Google

03 October 2006

Back from Sydney

Salamz to all readers :)

Today I will update my blog after soo long.

Saya sekarang sudah berada di Malaysia kembali. Hari tu pergi 'cuti' kejap kat Sydney
buat PhD. But things turned out sour, and had to come back after dekat 2 bulan kat Sydney.
Actually tak la sampai 2 bulan pun, dekat2 je la. And, actually tak sempat nak 'cuti' pun,
sebab dok sibuk cuba buat PhD.

Anywayz, now dah balik ke Malaysia, and thinking about apa nak buat utk future. Setakat ni,
rasa-rasa macam naka pply universiti kat Malaysia :) Dah identify USM, harap2 tak kena
reject dek Dekan dan juga orang2 atasan Universitas Putras Malaysias :)

Blog ni akan berubah nanti. Tapi tak tau bila. Tapi definitely akan berubah jadik kaler lain... dan kontent pon lain insya-Allaah :)

Okes. Nak pi baca paper2 IEEE ngan ACM japs :) Kena baca doa dulu sebelum baca paper ni. Kalu tak kang susah. Hehehe. Sapa2 ada doa-doa extra yang buleh kasik ilmu smooth masuk kepala? :) Much appreciated. Hehehehehe.

Assalaamualaikum WBT

Alpyan

83 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home